2021-12-03 10:58Nyheter

Vad läser ni i jul?

 

Längtar ni efter att krypa upp i soffan med pepparkakor och några riktigt bra böcker? Spana in våra bästa boktips i juletider!

 

Pettson och Findus bygger en bil av Sven Nordqvist är en kartongbok med skojiga flikar, snurrande hjul och finurliga luckor. Bit- och slittålig klapp för de yngsta.

 

Mina första pop-up dinosaurier består av 15 fantastiska bilder av populära illustratören Owen Davey. Öppna och se hur dinosaurier och förhistoriska reptiler tittar fram i den här fina pop-up-boken.

 


 

Ottos ulliga tröja av Ulrika Kestere är en vacker bok om vänskap, värme och gemenskap. Perfekt julklapp att njuta av ihop!

 

Måste ett luciatåg alltid se likadant ut? Ella och Noa: Lussa lagom av Mattias Edvardsson och Matilda Salmén är en underbar bok om scenskräck, traditioner och att prata med en morfar som inte finns mer.  

 


 

Enhörningarnas hemliga liv av Dr. Temisa Seraphini och Sophie Robin är en fantastisk faktabok om dessa fredliga och mytomspunna varelser. En otroligt vacker bok som passar utmärkt under granen!

 

Klappsnapparna och skoltjuven av Per Simonsson och Stefan Roos är den fjärde boken i den älskade serien om karaktärerna från Tjuvarnas jul. Om att bryta normer och vilja gå i skolan. Med varma illustrationer av Lars Rudebjer.