2020-08-19 11:23Pressmeddelande

När tiderna är tuffa är behovet av humor som störst!

Omslag och illustrationer av Lena SjöbergOmslag och illustrationer av Lena Sjöberg

Hösten 2020 kommer Bokförlaget Opals första böcker inom kategorin Presentböcker ut. Det är för oss en ny kategori som kommer innehålla böcker som riktar sig till vuxna och barn. Det som kännetecknar dem är helt enkelt att de är den perfekta presenten, istället för en blomma!

Först ut i kategorin (riktade till vuxna) är Lena Sjöbergs böcker Hundra (sidor) hundar och Dom är sötast när dom sover (tidigare utgiven på Eriksson och Lindgren, nu i en något omarbetad utgåva).

Letar du efter kolsvart ironi, vassa samtidskommentarer eller skoningslös humor som inte väjer för något? Välj inte någon av dessa två böcker!

Hundra (sidor) hundar är en bok som kommer att få alla hundägare att dra på munnen. Humoristiska bilder med träffsäkra kommentarer. Dom är sötast när dom sover är en underhållande bok fylld av igenkänning främst för de som är, har varit eller ska bli småbarnsföräldrar. Lena Sjöberg fångar dråpliga situationer i både bild och text.


Om Bokförlaget Opal

Bokförlaget Opal startades 1973 och är ett fristående och starkt förlag på den svenska barnboksmarknaden. Meddela oss om du inte längre önskar få våra utskick!


Kontaktpersoner

PR- och marknadsföringssansvarig
Hanna Smedberg